DI Tele App - Få overblik over jeres telefoni og medarbejdere
ditele-app-1

DI Tele Appen er mere end en app - den giver dig overblik over virksomhedens telefoni & medarbejdere.

Med vores DI Tele app har du muligheden for at give dine kunder den bedste oplevelse, af jeres virksomhed, med smarte funktionaliteter kan du servicere jeres kunder uanset om du er på farten, på kontoret eller arbejder hjemme.

Du skifter nemt din profil med DI Tele appen, om du er på farten eller på kontoret, du kan også lade den automatiske tidsstyring optimere din daglige færden. Tidsstyringen kan opsættes så den  automatisk, er efter din Outlook-kalender. Du er dermed sikker på, at ikke bliver forstyrret i et møde eller miste et opkald på din bordtelefon, når du ikke er på kontoret.

Du kan nemt logge af og på virksomhedens køer. Du kan altid se hvilke kollegaer der betjener køen i virksomheden. Dette giver dig et godt overblik over virksomhedens telefoni

En omstilling har aldrig været nemmere og med DI Tele app'en, er det let gjort.

Du kan lave en overvåget omstilling, her giver du dine kunder en god oplevelse, da du kan forberede din kollega om opkaldet. Du kan også lave en direkte omstilling.

Hvis du sidder med et opkald og har brug for en kollegas hjælp, kan du også nemt tilføje kollegaen til samtalen. Eller I kan sidde i møde og gerne vil tilføje en mødedeltager, det er nemt og enkelt.

Med kontaktbogen i DI Tele app'en er det let at kombinere alle dine kontakter, så har du alt samlet et sted.

Du får et godt overblik over alle dine kontakter. Du kan se om dine kollegaer er ledige eller om de er optaget. Nu har du muligheden for at få fat på lige netop den person, du ønsker.

Du kan også sende beskeder eller lave opkald direkte fra kontaktbogen, og du kan nemt tilføje en ny kontakt med kun ét klik. Din kontaktbog bliver et godt værktøj i din hverdag!

Hent DI Tele App

DI Tele app'en er tilgængelig på App Store & Google Play.

 

app-store            google-play

 

 

Adresse
Herstedvang 14
Albertslund
Danmark
2620