Kom godt i gang med telefoniløsning fra DI Tele - ip-telefoni

Det vigtigste er jeres behov.

Vi analyserer jeres nuværende telefoniløsning og taler med jer om, hvilket behov I har som virksomhed. Vi ser på økonomien i jeres løsning og, hvordan DI Tele kan gøre denne mere lønsom og effektiv.

 

Vi viser jer, hvad DI Tele kan og har at tilbyde

Jeres behov kommer i fokus - efter en dialog præsenterer vi jer for en løsning tilpasset jeres virksomhed. Om det er mobil, IP telefoni, netværk eller alt i en kombination får vi afdækket jeres behov, og skabt en telefoniløsning med et budget, der passer jer.

Vi klarer alt det tekniske, så I kan fokusere på jeres forretning.

Der er mange overvejelser i forbindelse med et skift af teleudbyder. Som ny kunde hos DI Tele, klarer vi alt det tekniske, med nye simkort og opsætning af bordtelefoner. Vi sørger for at jeres løsning kører fra første dag.

Vi byder jer velkommen hos DI Tele

I skal komme godt i gang, med jeres nye løsning, vi stiller os til rådighed med, mail og telefon support. Har jeres virksomhed brug for lidt ekstra, kommer vi gerne til jeres virksomhed. Vi står klar med oplæring, support og gode råd, så I for mest muligt ud af jeres telefoniløsning.

Kontakt DI Tele

Ønsker du at vide mere om vores løsninger eller få en gratis analyse, udfyld nedenstående og vi kontakter dig inden for 24 timer, på hverdage.

Upload filer. Du kan trække filer herover
  • {{file.name}}